Velkommen til Charlots.dk

Mit navn er Charlotte. Jeg er fra 1968, mor til to fra tidligere forhold, og arbejder deltids i min kærestes firma. Det er mig i ser på billederne. Bag kameraet er min Kæreste. Niels er fra 1960, ligeledes med to børn fra tidligere ægteskab, og som gennem mere end 25 år har sit eget firma, der forhandler el-artikler.

Niels har i vores fritid fået lov at eksperimentere med mig, sit fotografiapparat og sin PC. Resultatet er blevet så spændende, at jeg gerne vil dele denne – vores - fritidsinteresse og lidenskab med jer :
Fascination af kontraster mellem gamle nedlagte fabrikker og andre bygningsværker kombineret med vores passion for farverige sko, fine glatte nylonstrømper, flotte kjoler og blonder, alt sammen med et strejf af fortiden.
Ligeledes fordybelse i al den skønhed der befinder sig i vores omgivelser : Stranden med solnedgang i horisonten, der glinser i vandet, smukke sten i sandet i alle former og farver. Skoven som byder på nye skønne sanseoplevelser hver gang man betræder den. Bier der livligt summer rundt om duftende mangfoldige blomster i naturen. Gamle locationer, bygninger og broer som bevidner om tidligere liv, sjæl og foretagsomhed.

Inspirationen har vi overalt omkring os. Vi henter den på på vores utallige køreture i vores autocamper til bl.a. Amsterdam, Berlin og Prag samt til vores danske storbyer, hvor mange af vores billeder er taget.

Billederne er erotiske og enkelte er lidt vovede, men aldrig mere end jeg godt tør vise dem til familie og venner :-)

I år har vi den store glæde at få lov til at vise 3 af vore billeder frem på udstillingen ”Lys over Lolland”.
Dette fantastiske arrangement foregår denne gang i Rødby Havn og har sit udgangspunkt i Danhotel, som er et designhotel i rendyrket 60érstil, og breder sig rundt i havneområdets omkringliggende siloer og bygninger.

Kærligst Charlotte